ASSISTANS FÖR VUXNA

 

 

Assistans för vuxna

Vår personliga assistans för vuxna är anpassad och personligt skräddarsydd efter dig och dina behov. Som kund hos oss så garanterar vi en personlig assistans där du står i fokus. Vi hjälper dig att skapa en så bra vardag som möjligt för dig och dina närstående. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Många vuxna får personlig assistans

Idag får över 12 000 personlig assistans i Sverige. Av dessa är cirka 2/3 vuxna över 18 år. Vem som är berättigad till assistans bestäms utifrån Lagen om Stöd och Service till vissa funktionshindrade, LSS. Assistans behovet delas in i tre persongrupper och sedan ska några kriterier för hjälpbehovet bedömas. Ansökan om personlig assistans gör du antingen till Försäkringskassan eller din hemkommun, eller till båda. Vill du ha hjälp med detta? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Personlig assistans anpassad efter din diagnos

Vi har god erfarenhet av att tillhandahålla personlig assistans åt personer med en mängd olika funktionsnedsättningar och diagnoser. Personligt bemötande, engagemang & omsorg utifrån dina behov med en helhetssyn är nyckelord för oss. Alla – oavsett hur våra kroppar fungerar eller hur vi interagerar med andra – ska ha rätt till goda levnadsvillkor och självständighet.

Anhörig till vuxen

För många i behov av personlig assistans kan det innebära en stor trygghet med möjligheten att ha en eller flera anhöriga som sina personliga assistenter. Det kan vara en förälder, ett syskon, barn eller annan släkting. Det arbete som utförs kräver en stor insats och därför erbjuder vi väldigt bra löner och anställningsvillkor vid anställning av anhörig.

Assistans utifrån ditt behov

Om du är anhörig till en vuxen person som behöver assistans blir du anställd av oss och det är upp till dig själv att avgöra hur mycket du vill arbeta. Ni bestämmer själva hur ni vill lägga upp assistansen och ni får en duktig kundansvarig som ger råd, stöd och mer omfattande hjälp om så krävs. Allt anpassat utifrån era behov och önskemål.

ADRESS

Tungelstavägen 37 D, 137 37 Västerhaninge

TELEFON

08-122 055 60

MAIL

info@holisticaomsorg.se

Translate »