LEDIGA TJÄNSTER

 

 

API – HÄR

Förmåner

Våra medarbetarna är vår viktigaste resurs. För att attrahera och behålla kompetenta medarbetare vill vi som arbetsgivare förse våra medarbetare med förmåner utöver den faktiska lönen som t.ex. friskvårdsbidrag, kompetensutveckling, personalrabatter m.m.

Utvecklingsmöjligheter

På Holistica Omsorg har du goda möjligheter att utvecklas, både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Som anställd hos oss har du tillgång till en utveckling både praktiskt och teoretiskt. Utöver utbildningar har du även möjlighet att utvecklas genom olika ansvarsområden.

Anställningstrygghet

På Holistica Omsorg är löner, pensionsavsättningar och försäkringar en självklarhet. Genom ett bra fackligt samarbete skapar vi förutsättningar för bästa möjliga anställningstrygghet för våra medarbetare. Som arbetsgivare strävar vi efter att ge de bästa villkoren för såväl kund som anställd som går att erbjuda.

Välutvecklade kvalitétssystem

Hos oss arbetar du med ett välutvecklat kvalitetssystem. Vi arbetar systematiskt med såväl teknisk och strukturell kvalitet som med fokus på att den enskilde ska leva ett så självständigt liv som möjligt. Vår drivkraft är ständiga förbättringar för att kunna erbjuda våra kunder en förbättrad tjänst och vardag.

ADRESS

Storgatan 64, 171 52 Solna

TELEFON

08-122 055 60

MAIL

info@holisticaomsorg.se

Translate »